It looks like you're in .
Go to that site?
Yes No
Fri fragt / Byt i butik / 14 dages returret

Career

Country Manager Danmark

 

Vil du være med til at udvikle Nordens ledende fashion jewellery brand?

Vi leder efter en ambitiøs wholesale country manager for Danmark med en stærk personlighed, som kan fortsætte succesen og styrke Maria Black’s position på det danske marked. Er du selvkørende, proaktiv og har du personlig gennemslagskraft samt et stærkt forhandleren er du måske den person, vi leder efter.

 

Profil

Minimum 2 års erfaring fra lignende stilling med engrossalg fra smykke- eller modebranchen.

Et stærkt netværk

Besidder en stærk evne til at skabe relationer med en åben og stærk personlighed

Du har et kommercielt og resultatdrevet mind-set med stærke forhandlingsevner

Befinder dig godt med at arbejde selvstændigt i et professionelt og internationalt miljø, med en uformel omgangstone

Du kan dokumentere vækstresultater og kan skabe effekt i morgen

God talforståelse og kan arbejde med, reagere på og planlægge ud fra gennemsalgsrapporter

Du finder høj rejseaktivitet i Danmark og Skandinavien tiltalende

Kørekort B

Bor i Storkøbenhavn

 

Maria Black

Maria Black er funderet på den rene idé om at kombinere æstetik og kunst og hylder individualitet ved at opmuntre til at fremme individuel kreativ frihed, uanset køn, med legende og alsidige smykker. Hver kollektion fortæller en personlig historie, og viser et intelligent perspektiv på smykkedesign. Ved konsekvent at udfordre og revolutionere smykkers betydning er Maria Black’s designs at finde i førende nationale og internationale design butikker.

VI er ca. 20 engagerede og ambitiøse kolleger i København, og vi arbejder ud fra filosofien ”work hard, play hard”. Med vores kuraterede og stærkt konceptuelle univers, bestræber vi os på at tilbyde den bedste service og oplevelse for vores kunder og samarbejdspartnere.

Stillingen

Som Country manager får du mulighed for at forme og styre distributionen af Maria Black i Danmark.

Du får ansvar for at opretholde og udvikle relationer med eksisterende kunder, herunder consignment og koncession. Du er drevet af at skabe vækst, og du ved hvad der rører sig på marked, ser nye muligheder og er opsøgende med mod på at tage kontakt og åbne nye døre.

Dit ansvar bliver at sikre Maria Black en stærk position i Danmark, på tværs af varehuse, multibrand- og smykkebutikker. Dette kan også indebære et tæt samarbejde med sub-agenter.

Som country manager opererer du proaktivt og er handlingsorienteret, med fokus på at lukke nye aftaler samt at øge værdien hos eksisterende kunder.

Dagligt bliver du bliver en del af et dynamisk team og kommer til at arbejde tæt sammen med vores retail, salgs -og marketingsafdeling.

 

Stillingen er fuldtid med tiltrædelse den. 1. September 2017

Arbejdssted i København.

 

Send venligst en motiveret ansøgning og CV med billede til Kristine Hannah Løbner, Wholesale Manager hos Maria Black: khl@maria-black.com med ”Country Manager” i emnefeltet. 

Ansøgningsfrist: Fredag den. 28. Juli 2017